Veltman trekt aan de bel bij Ajax en Overmars

Veltman trekt aan de bel bij Ajax en Overmars
13 Augustus 2017 08:27
© ProShots

In het afgelopen seizoen kocht Ajax Hakim Ziyech pas nadat het uitgeschakeld was in de Champions League. De Amsterdammers lijken in oude fouten te herhalen, want ze gingen kopje onder tegen OGC Nice en verloren ook nog eens van Heracles Almelo. Verdediger Joël Veltman weet wat er moet gebeuren.

Hij zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat er gewoonweg een aantal spelers gehaald moeten worden. "Meerdere spelers en ik hebben tegen directeur Marc Overmars gezegd dat er spelers bij moeten. Maar dat standpunt was er voor deze nederlaag ook al." De aanvoerder van Ajax specificeert zijn oproep: "Een verdediger, misschien twee, misschien een ervaren middenvelder en eventueel een aanvaller."

Vervolgens zegt Veltman nog: "Natuurlijk is het fijner als de selectie in de voorbereiding op orde is, maar dat mag nooit een smoes zijn voor deze nederlaag." Het is een goede mogelijkheid dat directeur spelerszaken Marc Overmars de transfermarkt straks wel op moet. Davinson Sánchez zou namelijk naar Tottenham Hotspur willen vertrekken, dat 39 miljoen euro voor hem overheeft. Ook Kasper Dolberg en de hierboven genoemde Ziyech zijn nog heel erg populair.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +684 13 Aug 2017 om 09:55 Rang: Vice-aanvoerder
    Als ze straks van Rosenburg verliezen, feliciteer Feyenoord dan maar met kampioenschap. Ziyech en Dolberg zullen dan zeker ook vertrekken. Teveel matige spelers over en teveel supertalenten die pas 17-18 zijn.
  • kalepino +159 13 Aug 2017 om 10:04 Rang: Vice-aanvoerder
    Misschien een aantal ervaren verdedigers halen?