Keizer: er moeten wel wat dingen worden uitgesproken

Keizer: er moeten wel wat dingen worden uitgesproken
13 Augustus 2017 08:34
© ProShots

Marcel Keizer beleeft een lastige eerste periode als hoofdtrainer van de Eredivisie-topclub Ajax. Eerder werden de Amsterdammers al uitgeschakeld in de Champions League en gisteren was Heracles Almelo te sterk in de Nederlandse competitie. Bovendien staat centrumverdediger Davinson Sánchez misschien wel voor een megatransfer naar het buitenland.

Keizer vertelt aan De Telegraaf over de situatie van de Colombiaan: "Davinson heeft te veel aan zijn hoofd. Hij vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg. Van mij hoeft hij niet weg. Er moeten een aantal dingen worden uitgesproken en ik hoop dat hij er dan weer bij is."

Sánchez werd eerder in verband gebracht met clubs als Internazionale, FC Barcelona en Real Madrid, maar Tottenham Hotspur is wel heel erg concreet. De Londenaren hebben ongeveer 39 miljoen euro over voor de Colombiaan als openingsbod en zouden maximaal 45 miljoen euro over willen maken op de bankrekening van Ajax. De Amsterdammers willen hun stopper graag houden, maar het is maar de vraag of dat een mogelijkheid is voor Sänchez zelf, die zijn zinnen vermoedelijk heeft gezet op een vertrek.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over