Locadia: hier heb ik lang op moeten wachten

Locadia: hier heb ik lang op moeten wachten
13 Augustus 2017 08:48
© ProShots

Het lijkt er sterk op dat Jürgen Locadia dit seizoen de eerste spits is van PSV. In de uitwedstrijd van de Eindhovenaren tegen NK Osijek begon hij al in de punt van de aanval en in het Philips Stadion tegen AZ was dat weer het geval. Luuk de Jong staat nu in de pikorde onder zijn concurrent.

En daar is Locadia zelf heel erg blij mee, omdat hij eigenlijk al jaren aangeeft dat hij beter is in de spits dan op linksbuiten. In gesprek met FOX Sports zegt hij: "Het voelt fijn na al die jaren dat ik aan het wachten was. Ik zal het natuurlijk iedere wedstrijd moeten laten zien. Luuk is er nog steeds en is gewoon een goede spits. Ik zal iedere wedstrijd moeten laten zien dat ik daar hoor, dan is het aan de trainer om een keuze te maken."

Vervolgens komt de PSV'er nog maar een keer terug op zijn uitlatingen over het 'motivatieprobleem' tegen Osijek. "Wat ik dan denk? Dat ik gewoon eerlijk was en verkeerd begrepen werd. Vorige week zei ik ook in een interview wat ik ermee bedoelde. Als m'n teamgenoten en de technische staf mij begrijpen, telt dat voor mij."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • kalepino +159 13 Aug 2017 om 10:09 Rang: Vice-aanvoerder
    Heb je hem weer. De grote Kalimero. Nu je waffel houden en het laten zien.

Meer over