Van de Beek: weet niet of ik hem nog wel zie

Van de Beek: weet niet of ik hem nog wel zie
13 Augustus 2017 09:02
© ProShots

Op het zinkende Ajax-schip is Donny van de Beek misschien nog wel een van de spelers die keer op keer overeind blijft. De jonge middenvelder weet dat Tottenham Hotspur Davinson Sánchez een aanbieding heeft gedaan en zegt in gesprek met de NOS dat hij niet weet of hij de Colombiaan nog wel ziet.

Van de Beek vertelt over een mogelijk vertrek van zijn teamgenoot: "Dat zou heel vervelend zijn. Hij is een heel belangrijke speler voor ons. Een goede verdediger die we goed kunnen gebruiken. Ik hoop dat hij blijft. Wat ik tegen hem ga zeggen? Ik weet niet of ik hem nog zie. We zullen hem vast nog wel op de club zien. Ik zal wel tegen hem zeggen dat hij moet blijven, maar ik weet niet of hij gaat luisteren. Ik hoop in ieder geval dat hij blijft."

Het talent gaat verder: "We moeten heel snel bij elkaar komen omdat het beter moet. Donderdag spelen we de volgende wedstrijd al (tegen Rosenborg, red.). Die is gewoon heel belangrijk. We moeten bij elkaar gaan zitten. Niet de kopjes laten hangen. Borst vooruit, want we kunnen het wel gewoon."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over