Berghuis: Feyenoord moet hém naar De Kuip halen

Berghuis: Feyenoord moet hém naar De Kuip halen
13 Augustus 2017 10:02
© ProShots

Buitenspeler Steven Berghuis deed het in het afgelopen seizoen goed in het shirt van Feyenoord, maar vertrok vervolgens weer richting zijn eigenlijke werkgever Watford om de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee te maken. Nu is hij echter officieel eigendom geworden van de Rotterdammers ... en hij hoopt dat Robin van Persie hem binnenkort volgt.

Het is algemeen bekend dat Feyenoord geïnteresseerd is in Van Persie, alhoewel Fenerbahçe voorlopig nog moeilijk doet en een transfer ver weg lijkt. In gesprek met de NOS zegt Berghuis over de mogelijke komst van de Oranje-topscorer aller tijden: "Ik hoop dat hij komt. Ik keek altijd graag naar zijn wedstrijden en manier van spelen. Hij kan de jonge jongens heel veel leren."

Vervolgens vertelt hij over zijn tijd bij Watford: "Ik heb gewoon geen goed eerste seizoen gehad bij Watford. Verder wil ik het er verder niet over hebben, het is voor mij klaar. Of ik spijt heb dat ik ben gegaan? Nee, zeker niet." En als laatste laat hij zich uit over zijn uitleenperiode in De Kuip vorig seizoen. "Ik heb hier een heel leuk en goed jaar gehad. Ik kan het met iedereen goed vinden en voel me gewaardeerd. Door de staf, de spelers, de mensen uit Rotterdam. Die wilden ook graag dat ik terugkwam. Ik hoop nu nog meer te kunnen laten zien dan vorig jaar."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • kalepino +159 13 Aug 2017 om 10:08 Rang: Vice-aanvoerder
    Je wordt er niet slechter op.