Belangrijk Barça-doelwit voor onbepaalde tijd geschorst

Belangrijk Barça-doelwit voor onbepaalde tijd geschorst
13 Augustus 2017 10:13
© ProShots

Neymar is inmiddels vertrokken naar Paris Saint-Germain voor de recordsom van 222 miljoen euro en dat is een hard gelag voor FC Barcelona. De Catalanen denken echter een vervanger gevonden te hebben in de persoon van Ousmane Dembélé, die onlangs verstek liet gaan bij de training van zijn werkgever Borussia Dortmund.

Naar aanleiding daarvan werd al snel duidelijk dat de jonge Fransman een schorsing opgelegd zou krijgen van oefenmeester Peter Bosz. Dembélé moet voor zichzelf trainen en die maatregel geldt voor onbepaalde tijd. Op de clubwebsite licht directeur Michael Zorc toe: "Onze focus ligt nu op de voorbereiding voor de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg dit weekend. Dembélé krijgt de mogelijkheid om voor zichzelf te trainen."

Borussia Dortmund weet dat Barcelona 222 miljoen euro geïncasseerd heeft voor Neymar en zit heel erg hoog in de boom voor zijn flankspeler. Het is echter duidelijk dat Dembélé zijn zinnen heeft gezet op een vertrek: hij is flink aan het muiten in Duitsland. Dat laatste geldt overigens ook voor een ander doelwit van Barça: Philippe Coutinho heeft een transferverzoek ingediend bij Liverpool.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.