'AS Monaco is totaal niet blij met Mbappé'

'AS Monaco is totaal niet blij met Mbappé'
13 Augustus 2017 11:00
© ProShots

De jonge Franse aanvaller Kylian Mbappé staat nog altijd onder contract bij AS Monaco, alhoewel hij in verband werd en wordt gebracht met clubs als Real Madrid, Manchester City en Paris Saint-Germain. De Monegasken willen echter een ongelooflijk hoog bedrag vangen voor hun pareltje en daar is Mbappé weer niet al te blij mee.

Het medium L'Équipe schrijft dat het achttienjarige supertalent de laatste tijd niet zo zijn best doet op de trainingen van zijn werkgever. Mbappé en zijn vertegenwoordigers zouden een transferverzoek hebben ingediend bij de clubleiding van Monaco, maar vooralsnog heeft hij zijn megatransfer nog altijd niet te pakken. Bovendien weigert hij ook om een nieuw en verbeterd contract te ondertekenen bij zijn huidige club.

Mbappé zou Real Madrid gevraagd hebben om een jaarsalaris van 12 miljoen euro, maar hier antwoordde De Koninklijke op dat ze af zouden zien van een transfer. Paris Saint-Germain is nog wel concreet en Mbappé wil graag naar Parijs vertrekken. Intussen zou trainer Leonardo Jardim absoluut niet blij zijn met de trainingsarbeid die de aanvaller verricht.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Mestreech +663 13 Aug 2017 om 11:18 Rang: Aanvoerder
    Mooi dat Real hier niet in meegaat.