'Roma wil 25 miljoen euro betalen voor Oranje-speler'

'Roma wil 25 miljoen euro betalen voor Oranje-speler'
13 Augustus 2017 12:13
© ProShots

AS Roma is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Mohamed Salah, die inmiddels eigendom is van de Premier League-topclub Liverpool. De Romeinen waren eerder bezig met Riyad Mahrez van Leicester City, maar de Algerijn is wat te duur gebleken voor de club van middenvelder Kevin Strootman ...

Volgens de krant La Gazzetta dello Sport, die doorgaans best betrouwbaar is te noemen, gaat Roma nu een poging wagen bij Spartak Moskou voor de Nederlandse vleugelspits Quincy Promes. De oud-speler van FC Twente doet het al tijden heel erg goed in de Russische competitie en scoort vooral vaak. Dat zou technisch directeur Monchi over de streep hebben getrokken.

Het dagblad weet te melden dat Roma ongeveer 25 miljoen euro overheeft voor de diensten van Promes. Het is zeer de vraag of de Russen hier genoegen mee nemen, want ze hebben het geld niet bepaald nodig. Roma zou er eventueel nog een schepje bovenop kunnen doen: voor Mahrez wilden de Italianen immers 35 miljoen euro betalen, maar deze aanbieding werd afgewezen door Leicester.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.