Seedorf: sta open voor baantje als trainer

Seedorf: sta open voor baantje als trainer
12 Oktober 2017 08:24
© ProShots

Clarence Seedorf werkte eventjes als oefenmeester van AC Milan en ging op een gegeven moment ook aan de slag als coach in de Super League. De oud-international van Oranje is op dit moment echter clubloos, al staat hij wel open voor mooie aanbiedingen.

In gesprek met Voetbal International zegt hij: "De toekomst? Ik sta er nog steeds open voor om ergens als trainer aan de slag te gaan. Ik hou ervan te werken in de wereld van het voetbal."

Vervolgens laat hij zich uit over de bewindsverandering bij AC Milan, dat nu eigendom is van Chinese investeerders. Seedorf zelf komt nog uit het tijdperk-Berlusconi. "Een cyclus heeft altijd een einde. Het tijdperk van Silvio Berlusconi was vol mooie momenten en prijzen. Die blijven altijd in de geschiedenis van de club. Toen ik Milan-trainer was, was het een zeer turbulente periode. De veranderingen waren noodzakelijk. Ik heb het idee dat het nieuwe management en de trainer zeer duidelijke plannen hebben. Dat is goed. Ze hebben veel getalenteerde spelers gehaald. Het heeft wel tijd nodig, ook als die niet in ruime mate beschikbaar is."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Chandrekaran -176 12 Oct 2017 om 18:02 Rang: Wereldkampioen
    heb mijn twijvels over Clarence

Meer over