'Van der Vaart kan in januari transfereren'

'Van der Vaart kan in januari transfereren'
12 Oktober 2017 09:10
© ProShots

Rafael van der Vaart was afgelopen dinsdagavond op televisie als analyticus bij de interland tussen Oranje en Zweden en je zou bijna vergeten dat de middenvelder nog gewoon voetbalt. Alhoewel, bij FC Midtjylland komt de Nederlander niet meer aan spelen toe ... Een transferoptie dient zich echter aan.

Ricardo Moniz is oefenmeester geworden bij de Deense club Randers FC en in gesprek met Ekstra Bladet vertelt hij: "Ik weet nog niet alles over de Deense competitie, maar ik weet dat men Van der Vaart niet goed genoeg acht. Rafa is een goede vent, die ik zeer sympathiek en inspirerend vind. Ik weet dat hij het moeilijk heeft en ik om eerlijk te zijn heb ik medelijden met hem. Toen ik bij Hamburger SV kwam was Van der Vaart de grote ster, maar ook de eerste die mij welkom heette. Ik heb alleen maar goede dingen over hem te zeggen en dat is ook de reden dat ik medelijden met hem heb. Ik weet dat zijn situatie hem pijn doet."

De coach gaat Van der Vaart misschien wel een aanbieding doen. "Ik kan niet beoordelen hoe fit hij is, maar de Superligaen is een fysieke competitie en hij wordt hier niet beschermd door de Ajax-stijl, waar zijn briljante technisch hem redt. Maar misschien kan hij in januari naar Randers komen. Ik denk dat we een plek voor hem kunnen vinden."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.