Tapia onthult: Falcao vroeg me rustig aan te doen

Tapia onthult: Falcao vroeg me rustig aan te doen
12 Oktober 2017 10:30
© ProShots

De multifunctionele Feyenoorder Renato Tapia speelde onlangs een WK-kwalificatiewedstrijd met Peru tegen het nationale elftal van Colombia. Het stond op een gegeven moment 1-1, een gunstig resultaat voor beide ploegen, en spits Radamel Falcao stapte op een aantal Peruvianen af met de vraag: kunnen jullie het niet een beetje rustig aan doen?

In gesprek met Panamericana TV vertelt de Feyenoorder: "Ik sprak met Falcao en hij vertelde dat we allebei binnen waren. We hebben de situatie vervolgens opgelost zoals de situatie opgelost moest worden. We hadden geen idee wat er aan de hand was, want we focusten ons gewoon op de wedstrijd. In de laatste vijf minuten werden we opeens benaderd door de Colombianen. Zij waren op de hoogte van de tussenstanden op de andere velden."

Falcao geeft zijn actie toe: "We wisten wat er op de andere velden gebeurde. Daarom speelden we met die resultaten in ons achterhoofd en dat probeerde ik over te brengen aan Peru." De Peruvianen moeten overigens nog wel een play-offwedstrijd spelen, tegen Nieuw-Zeeland.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over