Jeugdtrainer PSV fileert eigen club: 'Hadden Ziyech moeten halen'

Jeugdtrainer PSV fileert eigen club: 'Hadden Ziyech moeten halen'
12 Oktober 2017 17:04
© ProShots

PSV gaat aan kop in de Eredivisie, maar toch is Theo Lucius niet onder de indruk van het spel van de Eindhovenaren. De voormalig verdediger van PSV, tegenwoordig jeugdtrainer op De Herdgang, is in gesprek met Voetbal Inside behoorlijk kritisch.

"Het is heel behoudend", zegt Lucius. "Het is heel erg degelijk en op zeker. Er is nu iets meer creativiteit ingekomen met Lozano, maar ik vind dat het allemaal heel steriel is." PSV leverde afgelopen zomer met de verkoop van Andrés Guardado en Davy Pröpper de nodige creativiteit in. "Maar je kan mij niet zeggen dat zulke spelers niet meer haalbaar zijn", reageert Lucius. "Dan hadden ze, ik noem maar iemand, een paar jaar geleden Ziyech moeten halen. Of Maher hebben we toch ook in ons team? Dat is toch ook een creatieve speler?"

Lucius schaart zich wel achter trainer Phillip Cocu. "Phillip is twee van de afgelopen drie jaar kampioen geworden, alleen vorig jaar niet. Dit jaar gaat hij het weer worden, dan zou hij drie van de vier jaar kampioen zijn geworden. Als je puur naar zijn resultaten kijkt, doet hij het behoorlijk. Alleen had hij vorig seizoen pech."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over