'Feyenoorder transfereert in 2018 naar Valencia'

'Feyenoorder transfereert in 2018 naar Valencia'
12 Oktober 2017 17:02
© ProShots

De diverse spelers van Feyenoord zijn in het afgelopen seizoen op de radar komen te staan van menig club uit de Europese subtop. Deze voetbaljaargang presteren de voetballers van de Rotterdammers misschien iets minder constant, maar de belangstelling houdt wel aan. Onder meer Tonny Vilhena staat er goed op bij een aantal teams.

De afgelopen wedstrijden van het Nederlands elftal stond de mannetjesputter in de basis ... en hoewel hij niet altijd even goed speelde, heeft dat zijn status wel goed gedaan. Primera División-club Valencia volgens een aantal Spaanse roddelmedia in ieder geval concreet geïnteresseerd. De huidige nummer drie van de competitie van Spanje zou Vilhena in de zomer van 2018 naar Mestalla willen halen.

De financiële situatie van Valencia ziet er niet verschrikkelijk rooskleurig uit, maar de Spanjaarden beschikken wel over een suikeroom in de persoon van Peter Lim. Het is echter onbekend hoeveel de club voor Vilhena wenst te betalen. De scouts van de ploeg uit de sinaasappelstad van Spanje zouden in ieder geval overtuigd zijn en naar verluidt kan Feyenoord een miljoenenbod verwachten, zoals gezegd in de zomer van 2018.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.