'Real Madrid heeft oplossing voor probleem Odegaard: transfer'

'Real Madrid heeft oplossing voor probleem Odegaard: transfer'
12 Oktober 2017 18:36
© ProShots

De Noorse middenvelder Martin Ödegaard speelde in het afgelopen seizoen helemaal niet zo goed bij sc Heerenveen, maar deze voetbaljaargang lijkt het erop dat hij helemaal tot bloei is gekomen in het Abe Lenstra Stadion. Dat weet ook de technische leiding van zijn eigenlijke werkgever Real Madrid, die zich zorgen maakt.

De jeugdinternational van Noorwegen heeft namelijk ambities en zou bij de clubleiding van De Koninklijke hebben aangegeven dat hij in het seizoen 2018-2019 een kans wil krijgen bij de hoofdmacht in het Estadio Santiago Bernabéu. Coach Zinedine Zidane en co zitten echter een beetje met de wens van Ödegaard in hun maag, omdat er in Madrid niet echt plek is om te groeien.

Gaat het Noorse talent in het aankomende seizoen daadwerkelijk weer deel uitmaken van de selectie van De Koninklijke, dan wordt hij waarschijnlijk wisselspeler of dient hij plaats te nemen op de tribune. En dat zou weer niet wenselijk zijn voor de ontwikkeling van Ödegaard. Bij Real heeft men vertrouwen in de 18-jarige middenvelder, maar weten ze niet echt wat ze precies met de speler aanmoeten.

Update 18:36 uur
Real Madrid lijkt inmiddels een oplossing te hebben gevonden voor het hierboven beschreven probleem rond Martin Ödegaard. De Noor zal namelijk niet gelijk terugkeren bij De Koninklijke na dit seizoen, maar eerst nog voor twee seizoenen verhuurd worden aan Valencia CF. Als hij in de Sinaasappelstad óók weet te overtuigen, komt hij in aanmerking voor een kans bij Real. Dat schrijft El Gol althans.
Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

3 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • Snorkie +926 12 Oct 2017 om 18:50 Rang: Vedette
  "Real Madrid heeft oplossing voor probleem Odegaard: transfer"

  En dan vervolgens over een verhuurconstructie beginnen. Keihard liegen.

  Ik snap niet dat dit de policy is van SN. Korte termijnvisie, uiteindelijk zul je daardoor als website vroeg of laat het onderspit delven.
 • Mestreech +663 12 Oct 2017 om 19:56 Rang: Aanvoerder
  Triest dat een club als Valencia tot niet meer als een satellietclubje is verworden.
 • HanV +1785 12 Oct 2017 om 20:26 Rang: Legende
  Waarom is dit de schuld van SN? Het zal toch gewoon zijn hoe Real Madrid het brengt. Ze willen hem op een hoger niveau zien spelen. Voordat ze hem vermoedelijk verkopen.